donderdag 2 juni 2011

Koninklijke ontvangst

Na een mooie zeiltocht meerden wij in Sandhamn af bij de Kungliga Svenska Segel Sällskapet (zie foto) en werden daarbij door het personeel van de haven erg netjes geholpen. Maar een koninklijke ontvangst kent ook een koninklijke prijs want voor één nachtje betaalden we omgerekend € 35. De KSSS - de koninklijke Zweedse yacht club - opgericht in 1830 is één van de oudste zeilverenigingen van de wereld. Sandhamn ligt aan de buitenkant van het scherengebied en de haven is daarmee een aanloop voor schepen uit diverse landen. Finse, Deense, Zweedse vlaggen en één Hollandse vlag wapperen nu in de haven.

Wat ook op z'n plaats is, is een woordje van dank aan allen die tot nu toe op ons blog hebben gereageerd. Via het blog zelf, via de mail of sms het maakt niet uit. Het is altijd erg leuk de reacties te lezen en om op deze manier contact met "thuis" te houden. Tot nu toe is ons blog bijna 2.000 keer bezocht.

1 opmerking:

  1. Hoi Karin en Joost,

    Wat een fantastische reis maken jullie. Met enige regelmaat lees ik jullie blog: alleen al om de foto's is het blog de moeite waard!
    En dan jullie verhalen, mooi en tja wanneer je dan bij de één van de oudste zeilverenigingen ter wereld aan mag leggen dan is de prijs er ook naar.

    Voor nu een mooi vervolg van jullie tocht gewenst en ik blijf jullie in de gaten houden.

    Een hartelijke groet van Piet Verburg

    BeantwoordenVerwijderen